Karabahçe Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin amaçlarına uygun olarak çağdaş,araştırmacı,özgüven sahibi evrensel değerlere saygılı,milli ve ahlaki değerleri benimsemiş,bilgili öğrenciler yetiştiren,sürekli gelişen bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim sisteminin temel ilke ve genel amaçları doğrultusunda,Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı yenilikçi, doğruluktan ve dürüsütlükten taviz vermeyen,kendine güvenen,okuyan,inceleyen,düşünen,araştıran,paylaşan,duyarlı,insan haklarına saygılı,görev ve sorumluluklarının bilincinde bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20 14:55
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Öğretmenlerin anlaşmalı servisleri genellikle bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karabahceortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜNEY KARABAHÇE MAH. GÜNEY KARABAHÇE KÜME EVLERİ NO: 34 SİVEREK / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Karabahçe Mahallesi

Ulaşım Okula ulaşım Diyarbakır ve Siverekten Öğretmen servisleriyle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa ilinin Siverek İlçesine 45km ve Diyarbakır iline 50 km uzaklıktadır.